Plumbo

Plumbo er noe så sjelden som en spilleautomat som er basert på en norsk musikkgruppe. Her kan du spinne for å vinne, mens du lytter til noen av deres aller største hits. Selve automaten er en ganske standard automat, hvor den eneste bonus-funksjonen er free spins, men disse kan du til gjengjeld vinne opptil 20 av. Store gevinster er også mulig å få, og på det meste kan du vinne 1000 mynter fra én enkelt innsatslinje.

10 symboler og 25 gevinstlinjer

Over de fem hjulene med tre symboler hver vil du finne 25 gevinstlinjer, som alle går fra venstre mot høyre. Du kan selv velge hvor mange av disse linjene du vil spille på, og det vil koste 1 mynt per linje per spinn. Gevinstene du får i spillet får du fra å ha minimum to eller tre like symboler på en innsatslinje. Av symboler i spillet finnes det kun 10, og to av disse er spesialsymboler.

Wild er et av spillets beste symboler, da denne vil erstatte alle andre symboler, med unntak av spillets scatter. I tillegg til å hjelpe deg med å skape flere vinnende kombinasjoner har wild også enda en funksjon, og dette er at den dobler alle gevinster hvor denne er en del av den vinnende kombinasjonen. Dette gjør at spillets høyeste gevinst per linje, som er på 1000 mynter kan gi 2000 mynter dersom minimum ett av symbolene er en wild.

Vinn mellom 2 og 1000 mynter

Spillets vanlige symboler består av bandets medlemmer og musikkinstrumenter. Bandets medlemmer trenger du kun å ha to av for å få en gevinst, og denne starter på 5 mynter. For musikkinstrumentene derimot må du ha tre like symboler for å vinne. Også her starter gevinstene på 5 mynter, og spillets minste gevinst kommer dermed fra spillets scatter.

Den høyeste gevinsten du kan få fra instrumentene er 80 mynter, og for å få dette kreves det at du har fem av den på en aktiv innsatslinje. Dette er altså ikke symboler som gir deg de helt store premiene. Mer vinner du derimot av bandmedlemmene, da fem her kan gi deg fra 100 til 1000 mynter, avhengig av hvilket symbol du får. Alle disse gevinstene vil altså så bli doblet dersom du har minimum ett wild-symbol med i den vinnende kombinasjonen. Husk også at du ikke får gevinster fra de linjene som du ikke velger å satse på.

Opptil 20 Free Spins med dobbel gevinst

Spillets andre spesialsymbol er en scatter, og dette vil si at den ikke er avhengig av gevinstlinjer for å gi en gevinst. Så snart du har to av denne et eller annet sted på hjulene vil du få en gevinst, og denne er på 2 mynter. Når du får flere enn dette vil gevinsten i stedet bli byttet ut med Free Spins. Tre scatter vil gi deg 8 free spins, og fire scatter gir deg 12 free spins. Dersom du får en scatter på hvert av de fem hjulene i spillet vil du få maks antall free spins, som er 20 (kilde: http://www.casinovinner.net/).

Når du spiller Free Spins spiller du på de samme hjulene og med de samme symboler som i hovedspillet. Eneste forskjell er egentlig at disse spinnene er gratis slik at det ikke trekkes mynter fra din saldo for å spille disse, og at gevinstene du får er større. Helt nøyaktig vil gevinstene være dobbelt så store som til vanlig, da det er en x2 multiplikator aktivert. Får du en vinnende kombinasjon med en wild vil gevinsten din altså bli fire ganger så stor som til vanlig, da denne dobles to ganger.